Unikke plakater online!

Levering indenfor 2-5 dage

Gratis fragt over 299 kr

90 dages returret

loading
 • Denmark

  30% RABAT PÅ PLAKATER & 10% RABAT PÅ RAMMER*

  *Ved køb for mindst 295 kr, t.o.m. 21.1

  Mode Plakater

  Lad dig inspirere af vores modeplakater med Coco Chanel, Prada og andre berømte modehuse. Her finder du alt fra en plakat med stilren line art fra catwalken, sort/hvide modeplakater til unikke akvarelmotiver. Match disse eksklusive plakater med kække tekstbilleder, og tag derefter dine stiletter på, og mærk, hvordan din indre fashionista bliver vækket til live.

  41 varer

  Shows 41 af 41

  Indret med modeplakater

  Modeplakater skaber et stilfuldt og eksklusivt udtryk i dit hjem. Vi har samlet plakater med berømte designere og modestormagasiner, så du kan finde netop din favorit. Vælg blandt andre Prada, Coco Chanel, Louis Vuitton og YSL for at skabe din helt egen billedvæg med modeplakater.

  Her finder du også akvarelplakater med modeinspirerede motiver såsom parfumeflasker og stilethæle. Disse smukke plakater med deres bløde akvareller er et fint supplement til tekstbilleder og sort/hvide plakater. Hvis du er fan af catwalken og berømte modeller, vil du elske vores line art-plakater med modeller som Kate Moss, Naomi Campbell og Gigi Hadid.

  Sort/hvide modeplakater

  Sort/hvide modeplakater passer perfekt både på større billedvægge og som individuelle billeder. Her finder du blandt andet motiver fra den unikke butik Prada Marfa, der ligger midt i Texas'-ørken. Denne Prada-butik er ikke en åben butik, men er skabt som en kunstnerisk installation, men der er ægte Prada-produkter i butiksvinduet.

  Lad dig inspirere af vores sort/hvide plakater med modeller med fokus på tøj, design og make-up. Uanset hvilke modeplakater du vælger, vil de gøre dit hjem til et stilfuldt og smukt sted, inspireret af klassiske modehuse, tidløst design og smukke detaljer.

  loading
  loading
  loading
  loading
  loading