CELEBRATING SUMMER WITH 50% ON ALL POSTERS, USE VOUCHER SUMMER24, GRATIS FRAGT OVER 399 KR

Sort/hvide

De sorte/hvide kontraster pryder mange hjem i Norden. Posters i sort/hvid er stilfulde og lette at indrette med. Sort/hvide billeder er også nemme at kombinere med motiver i andre farver.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du komponerer din billedvæg, kan du altid stole på den klassiske kontrast i vores sort/hvide motiver.

272 varer

Shows 48 af 272

Sort/hvide posters – pæne billeder og plakater i sort/hvid

Sort/hvide posters – en klassiker.

Sort/hvide plakater er en klassiker. Sort/hvide billeder passer ind i de fleste indretningsstile og miljøer. Sort/hvid kunst hører til en af vores mest populære kategorier af plakater og passer til de fleste indretningsstile, fra et moderne skandinavisk indretning til et hjem i en mere traditionel stil. Hos Dear Sam har vi produceret en bred vifte af stilfulde og klassiske sort/hvide posters. Alt fra storslåede elefanter på savannen til en yndefuld balletdanser midt i en sauté (spring). Sort/hvide billeder er et must på en velkomponeret billedvæg.

Berømt sort/hvid fotokunst

Svartvit fotokonst har länge varit ett populärt inslag på exklusiva konstgallerier och museum världen över. På Dear Sam kan du hitta flera svartvita posters av superkända personer, s.k. ikoner. Bland andra kan nämnas Greta Garbo, Brigitte Bardot, David Bowie med flera. Flera av dessa ikoniska svartvita tavlor hittar du här.

Inred med svartvita tavlor

Sort/hvid fotokunst har længe været et populært indslag i eksklusive kunstgallerier og på museer over hele verden. Hos Dear Sam kan du finde flere sort/hvide posters af superkendte mennesker, såkaldte ikoner. Vi kan blandt andet nævne Greta Garbo, Brigitte Bardot, David Bowie og andre. Flere af disse ikoniske sort/hvide billeder kan findes her [https://dearsam.dk/posters/icons].

Indret med sort/hvide billeder

Sort/hvide billeder er en meget populær indretningsdetalje, både til professionelle indretningsarkitekter og til den mindre erfarne indretningsentusiast, der gerne vil være sikker på at indrette på en moderigtig mode. Sort/hvide billeder giver et tidløst touch og passer til de fleste indretningsstile. Vores sort/hvide posters fås i forskellige stile og kategorier. En fin kombination er at samle flere sort/hvide fotografier på en billedvæg. Normalt bruger man 3-5 billeder til at komponere en fin og trendy billedvæg. Hos Dear Sam er der et bredt udvalg af billige posters og inspiration til at finde sorte/hvide posters, der passer perfekt i netop din stue. Tjek også vores Instashop ud. Her kan du se, hvordan andre har indrettet med posters fra Dear Sam.

Hvilke rammer passer til sorte/hvide plakater?

Generelt betragtes sort/hvide rammer at være bedst til sort/hvide plakater. De mere konservative indrettere og kunstgallerier bruger for det meste sorte rammer. Billedrammer fås med forskellige bredder på profilen/rammen. Med en bredere profil giver billedrammen et tungere indtryk, mens en smallere profil giver et lettere indtryk. En tommelfingerregel er, at en mere minimalistisk plakat passer godt til en billedramme med en lidt bredere profil, mens et mere fyldigt motiv passer godt til en smallere rammeprofil. Når du placerer flere sort/hvide plakater sammen på en billedvæg, er det mest stilrent at bruge den samme farve på alle billedrammerne.

loading
loading
loading
loading
loading