🌼 LIGE NU: 25% RABAT PÅ PLAKATER! 🌼

Gælder til og med 23/4

Fotokunst Plakater

Et billede siger mere end tusind ord, som man siger. Interessen for posters med fotokunst er eksploderet og er nu et indlysende træk ved de store auktionshuse. Vi elsker fotografiske posters og tryk. Her finder du alt fra sort/hvide modefotos til naturfotografier i farve. Vi er inspireret af trends inden for kunst, indretningsdesign, mode og design. Hvorfor ikke skabe din helt egen billedvæg med sort/hvid fotokunst? Komponer germe med billedrammer i forskellige farver.

566 varer

Shows 48 af 566

Posters med fotokunst – fotografiske billeder og plakater

Fotokunst – en moderne klassiker

Fotokunst har været enormt populær i de sidste 20 år og kan i dag siges at være en klassiker både i det traditionelle hjem og i de mest trendy kunstgallerier. Fotografi som kunstform blev accepteret i det 20. århundrede og kan i dag siges at være en moderne klassiker i kunstverdenen. Der er få kunstformer, der har lige så facetter som fotokunst. Stilfulde posters og billeder med fotokunst kan formidle en række forskellige budskaber. Dear Sam har et bred udvalg af fotokunstplakater. Alt fra en lille sød kanin til et fotografi af uendelig natur, eller hvorfor ikke en plakat med et indzoomet fotografi af et arkitektonisk værk. Posters med fotografiske motiver er en selvfølge på bevidste menneskers billedvæg.

Berømt fotokunst, der berører

Alle er sandsynligvis enige i, at fotokunst berører. Fotografiske kunstværker har længe været et populært træk på eksklusive kunstgallerier og museer over hele verden. Fotografisk kunst kan opdeles i forskellige typer og tilgange. Disse omfatter: Konceptuel fotografering, der illustrerer en idé. Dette ses ofte i reklamer, hvor billeder bruges til at formidle et tydeligt koncept, ofte med skuespillere eller rekvisitter. Man kan også sige, at selve arbejdet med det fotografiske er kunsten, snarere end selve billedet. Konceptuel fotografering er almindeligt forekommende. Hos Dear Sam er plakaten The American Dream Poster [https://dearsam.dk/the-american-dream] et godt eksempel på konceptuel fotografisk kunst. Dokumentarfotografering er en anden fotografistil, der giver et enkelt og præcist billede af mennesker, steder, genstande og begivenheder. Plakaten Golden Earring Poster viser et enkelt og ligefremt billede af en kvinde i sort/hvid og posterfotokunst med en dokumentarfotografisk tilgang. Med indsigt i et fotografisk værks tilgang, idé og udgangspunkt er det ofte lettere at forstå, hvorfor fotografisk kunst berører os og er blevet så populært et træk på mange billedvægge.Men er også almindeligt forekommende inden for fotokunst. Hos Dear Sam kan du finde et stort udvalg af plakater med fotokunst af superkendte mennesker, såkaldte ikoner. Vi kan blandt andet nævne Greta Garbo, Brigitte Bardot, David Bowie og andre. Flere af disse ikoniske sort/hvide billeder kan findes her [https://dearsam.dk/posters/icons].

Indret med fotokunst

Det er både pænt og sjovt at indrette sit hjem med posters af indrammet fotokunst. Der er få indretningsdetaljer, der giver en så samlet effekt på hjemmets indretning som indrammede posters med fotokunst. Billeder med fotografiske motiver kan formidle mange forskellige stilarter og fungerer derfor afhængigt af motivet perfekt på en billedvæg. En billedvæg med kun fotokunstbilleder er et populært element i et moderne hjem med skandinavisk indretning. Noget, som mange mennesker savner, er, at billeder med fotokunst ofte passer fint ind på en væg med abstrakt kunst. Ved at blande plakater med forskellige kunstformer kan du oprette en interessant og dynamisk billedvæg. Dear Sam har et stort udvalg af fotokunst i farve eller monokromt sort/hvid eller en billedvæg med blandede billeder og plakater, med eller delvist
sort/hvide billeder er en meget populær indretningsdetalje, både for professionelle indretningsarkitekter og for den mindre kyndige indretningsentusiast, der gerne vil være sikker på at indrett moderigtigt. Sort/hvide billeder giver et tidløst touch og passer til de fleste indretningsstile. Vores sort/hvide posters fås i forskellige stile og kategorier. En fin kombination er at samle flere sort/hvide fotografier på en billedvæg. Normalt bruger man 3-5 billeder til at komponere en fin og trendy billedvæg. Hos Dear Sam er der et bredt udvalg af billige posters og inspiration til at finde sorte/hvide posters, der passer perfekt i netop din stue. Tjek også vores Instashop ud. Her kan du se, hvordan andre har indrettet med posters fra Dear Sam.

Hvilke billedrammer passer til billeder med fotoskunst?

Museer og kunstgallerier bruger normalt sorte billedrammer, da de sorte billedrammer bliver mere grafiske, dvs. motivet kommer mere i fokus, og selve motivet får et tydeligere og mere centralt indtryk på væggen. Afhængig af indretningsstilen og de farvetoner, der forekommer i din indretning, kan dine plakater også indrammes med billedrammer i hvid eller egetræ. Hvide billedrammer og rammer i eg giver et blødere indtryk. Med billedrammer i hvid eller eg får dine posters med fotokunst mindre direkte fokus. Hvis du ønsker at være på den sikre side, når du skaber en billedvæg, er vores tip at bruge den samme farve på alle billederne.