GET 2 POSTERS, PAY FOR JUST ONE + GRATIS FRAGT OVER 399 KR

Plakater med dyr

Plakater med dyr og insekter er en tendens, der altid er aktuel, og som skaber et spændende og livligt udtryk i dit hjem. Blandt vores dyreplakater finder du fotokunst, vintagemotiver, illustrationer og unikke plakater i akvarel. Her er plakater med løver, elefanter, guldsmede, sommerfugle og mange andre dyr. Vælg en plakat i sort/hvid for at skabe et stilfuldt udtryk og et motiv i farve, hvis du vil give rummet et skud farve. Indram med vores egerammer for en naturlig og bohemisk stil.

152 varer

Shows 48 af 152

Køb plakater med dyr hos Dear Sam

Plakater med dyr og insekter gør dit hjem spændende og levende Vi har et stort udvalg af motiver med dyr og insekter fra forskellige verdensdele og lande. Dyrebilleder kan enten skabe en harmonisk eller intens følelse i dit hjem, afhængigt af hvilket dyr det er, og hvordan billedet er designet. Vi tilbyder både sort/hvide plakater og plakater i farve med dyr i deres virkelige omgivelser, fotograferet i kontrastfyldte profiler eller malet som farverige illustrationer.

Tegnede billeder af dyr

At male illustrationer af dyr var længe en populær måde at skildre dyr på, før den fotografiske kunst slog igennem. Illustrationer var tidligere den eneste måde at vise, hvordan dyr og insekter faktisk så ud, og hvilke farver de havde. Denne kunstform har nu udviklet sig fra udelukkende at ville vise dyrenes virkelige udseende, til at man i dag kan male dyr på en mere fantasifuld måde med stærkere farver, andre proportioner og et mere legende udseende. Vi er stolte af vores blandede samling af dyreplakater, der indeholder både vintageplakater med dyremotiver og mere moderne illustrationer af dyr.

Dyrebilleder

Plakater med dyr passer godt ind på billedvæggene, men også som selvstændige billeder. Skab et specielt tema til din billedvæg med dyr fra Afrikas savanner, smukke sommerfugle eller forskellige fugle i vintage-stil. Kombiner dyrefotografier med fotokunst med natur og landskaber for at få følelsen af et særligt naturmiljø. Vores malede dyrebilleder med bogstaver er perfekte til børneværelset og er malet i jordfarver for at skabe et naturligt udtryk. Disse dyrebilleder har også et lærerigt formål. Kombiner dem med hinanden for at skabe en forståelse af bogstaver og dyr, der begynder på disse bogstaver.

loading
loading
loading
loading
loading