GET 2 POSTERS, PAY FOR JUST ONE + GRATIS FRAGT OVER 399 KR

Miljøpolitik

Miljøpolitik

Miljøet er vigtigt for Dear Sam. Alle vores plakater er trykt på papir, der er forsynet med miljømærket Forest Stewardship Council (FSC) for ansvarligt skovbrug og EU's miljømærke. Vores trykfaciliteter er 100 % klimaneutrale, og al produktion af plakater til dearsam.com bærer Svane-miljømærket (svarende til EU-miljømærket). Alt vores unikke emballage er FSC MIX-certificeret og må kun indeholde en blanding af genanvendte materialer og/eller materialer fra kontrollerede kilder (Kontrolleret træ). Kilde: [https://ic.fsc.org/en((https://ic.fsc.org/en)

Læs mere om FSC og EU's miljømærke nedenfor.

//a.storyblok.com/f/56231/1000x668/eec6f907fa/paper-miljo-second.jpg

FSC for ansvarligt skovbrug

Skovbrugscertificering i henhold til FSC betyder, at skovbrugsjorden styres i henhold til FSC's principper og kriterier, der er beskrevet i FSCs skovbrugsstandard. FSC-certificeret skovbrug tager højde for miljøværdier og sociale hensyn. Biodiversitet, økologisk værdifulde miljøer og gamle monumenter er beskyttet. Medarbejdere i skovbrug skal tilbydes sikre arbejdsvilkår i overensstemmelse med aftaler. Et ekspertteam med en opgave fra FSC tager sociale, økonomiske og miljømæssige hensyn i betragtning.

Kilde: FSC-ansvarligt skovbrug

FSC MIX

I FSC's standard for kontrolleret træ kan producenter blande FSC-certificeret materiale med ucertificeret materiale under kontrollerede forhold. Disse produkter er mærket FSC Mix. MIX-mærket bruges også på produkter, der indeholder blandinger af genanvendte materialer. FSC-standarden for kontrolleret træ er et supplement til FSC-sporbarhedsstandarden. Sporbarhedsstandarden indeholder strenge regler for, hvordan og i hvilket omfang blanding kan finde sted. Et krav specificerer, at det certificerede materiale skal komme fra kontrollerede og acceptable kilder. Standarden for kontrolleret træ bruges til at vise dette.

Træ, der ikke accepteres i FSC-mærkede produkter (uacceptabel oprindelse):

  • Ulovligt høstet træ
  • Træ høstet i strid med traditionelle og borgerlige rettigheder
  • Træ høstet i skove, hvor høje bevaringsværdier trues af forvaltningsaktiviteter
  • Træ høstet i skove, der omdannes fra naturlig og semi-naturlig skov til plantager eller ikke-skovbrug
  • Træ fra skove, hvor genetisk modificerede træer er plantet

Kilde: https://ic.fsc.org/en/what-is-fsc-certification/controlled-wood

//a.storyblok.com/f/56231/1000x668/7944ab62f1/paper-second-miljo-second.jpg

EU-miljømærke - EU's officielle miljømærke

EU-miljømærket er en type 1-miljømærke. Produkter, der må bruge EU-miljømærket, inspiceres fra et livscyklusperspektiv fra råmateriale til affald. Produkterne skal opfylde strenge miljø-, funktionelle og kvalitetskrav. Kravniveauet løftes løbende.

Kilde: http://www.euecolabel.eu/

loading
loading
loading
loading
loading