Unikke plakater online!

Levering indenfor 2-5 dage

Gratis fragt over 299 kr

90 dages returret

loading
 • Denmark

  30% RABAT PÅ PLAKATER & 10% RABAT PÅ RAMMER*

  *Ved køb for mindst 295 kr, t.o.m. 21.1

  Om Dear Sam

  Vores vision

  At skabe kunst, der gør en forskel. Fra sort/hvid fotokunst til abstrakte penselstrøg. Vi vil bruge enkle metoder for at få dig til at elske dit hjem og skabe smukke miljøer med dit helt eget personlige galleri. Kunst, der gør en forskel for dig.

  Vores metode

  Vi er ikke et traditionelt galleri. Vi skaber selv alt vores kunst. Vi er der for folk der elsker kunst, interiørdesign, design og mode. Vi er der for mennesker, der ikke er bange for at opdage det forudsigelige i det uforudsigelige. Vi er der for mennesker, der ønsker at være en del af de nyeste trends inden for interiørdesign, mode og design. Vi er der for dig, når du vil dekorere dine vægge. Dear Sam blev grundlagt af en kærlighed til kunst og et ønske om at inspirere, ændre og udfordre. Dear Sam tilbyder et unikt udvalg af plakater, printet kunst og rammer. Vi har et klart mål fra det øjeblik, du første gang besøger vores hjemmeside, til det øjeblik din ordre er leveret: at overgå dine forventninger på enhver måde. Som en del af vores metode har vi produceret helt unik emballage. Vi gør alt, hvad vi kan for at levere produkter af højeste kvalitet til dig sikkert og hurtigt.

  Kvalitet der gør forskellen

  Vi ved, at kvalitet gør forskellen. Alle vores plakater er trykt på 240 g Multidesign Smooth White-papir, som er et ubelagt papir i høj kvalitet fra Clairefontaine papirfabrik i Frankrig. Papiret er i arkivkvalitet, dvs. det gulner ikke med tiden. Vi udskriver vores plakater på nogle af de mest moderne trykpresser i Europa for altid at levere et førsteklasses resultat.

  Miljøarbejde, der gør en forskel

  Miljøet er vigtigt for Dear Sam. Alle vores plakater er trykt på papir, der er forsynet med FSC's miljømærke for ansvarligt skovbrug og EU's miljømærke. Vores trykfaciliteter er 100 % klimaneutrale, og al produktion af plakater til dearsam.com bærer Svane-miljømærket. Alt vores unikke emballage er FSC MIX-certificeret og må kun indeholde en blanding af genanvendte materialer og/eller materialer fra kontrollerede kilder (Kontrolleret træ). Kilde: https://se.fsc.org

  loading
  loading
  loading
  loading
  loading