Unikke plakater online!

Levering indenfor 2-5 dage

Gratis fragt over 299 kr

90 dages returret

 • Denmark

  🌼 LIGE NU: 30% RABAT PÅ PLAKATER 🌼

  Gyldig t.o.m. 16/5

  Rammer

  Vores rammer er af meget høj kvalitet. Alle billedrammer har ophængningsøskner på både den korte og den lange led og leveres med førsteklasses akrylglas. Vi tilbyder tre klassiske modeller i træ og tre modeller i aluminium/metal. Trærammerne fås i sort, hvid og ubehandlet eg. Vores metalrammer i aluminium fås i mat sort, sølv og guld. Alle rammer fås i fem forskellige størrelser fra 21x30 til 70x100. Alle rammestørrelser svarer til de tilgængelige størrelser på vores posters. Sammensæt gerne fotorammer i forskellige farver og størrelser for at skabe en mere dynamisk billedvæg.

  44 varer

  Shows 44 af 44

  Billedrammer til posters – flotte rammer hos Dear Sam

  Køb billedrammer i højeste kvalitet hos Dear Sam

  Alle Dear Sams rammer er i meget høj kvalitet. Alle billedrammer leveres med førsteklasses akrylglas. Vi tilbyder trærammer og metalrammer i flere forskellige farver og finish. Vores trærammer har en silkemat finish og fås i hvid, sort og massiv ubehandlet eg. Vi har også metalrammer i mat sort, sølv og guld. Guldrammerne har en luksuriøs blank finish. Metalrammerne er fremstillet i aluminium og har en utroligt stabil konstruktion.
  Akrylglasset i vores rammer er beskyttet med pladsfilm på for- og bagside. Dette giver bl.a. god beskyttelse under transport og håndtering. Akrylglasset giver også vores billedrammer en lavere vægt, hvilket gør ophængningen lettere. Alle rammer fås i fem forskellige størrelser. Vi tilbyder flotte rammer i formaterne A4 (21x29,7 cm), 30x40 cm, 40x50 cm, 50x50 cm, 50x70 cm og 70x100 cm. Kombiner gerne vores tryk med fotorammer i forskellige størrelser for at skabe en mere dynamisk billedvæg. At komponere en billedkollage er en personlig måde at give din stue, dit soveværelse eller dit køkken et unikt og personligt udtryk. Her har vi samlet masser af fin inspiration og gode tip til, hvordan du kan skabe din perfekte billedvæg.

  Tip til, hvordan du gør dine poster endnu flottere med en ramme

  En fin ramme er en vigtig del af et billedes udtryk og gør din poster endnu flottere. Tænk over, hvilken stil du gerne vil formidle på din billedvæg, og vælg derefter passende billedrammer. I denne proces er det godt at tænke på hvilke farver og former, der er i det pågældende rum. Et godt tip er at tænke på helheden. Hvis du for eksempel har en væg, hvor du har tænkt dig at hænge flere posters op, skal du sørge for, at både posterne og billedrammerne harmonerer med hinanden såvel som med rummets øvrige indretning. Væggens farve spillere også ind. Hvide billedrammer mod en mørk væg stikker mere ud og tager mere "plads" end sorte rammer. På en lys væg forholder det sig således omvendt. Oftest er det nemmest at opnå harmoni, hvis man vælger billedrammer i samme farve. Hvis du vil have en klassisk billedvæg, anbefaler vi, at du bruger sorte rammer, gerne i forskellige størrelser. Dette giver et tydeligt og stilsikkert indtryk. Hvis du gerne vil have, at dine plakater smelter mere ind i væggen, og at billedvæggen på den måde giver et blødere indtryk, skal du gå efter hvide rammer eller billedrammer i eg.

  Tip til, hvordan du skaber en fin billedvæg

  For at skabe den perfekte billedvæg skal du først beslutte, hvor mange posters og billedrammer, væggen skal bestå af. Den nemmeste måde at gøre dette på er at starte med at måle det område på væggen, som du vil hænge dine billeder og posters op på. Hvis du for eksempel har tænkt dig at hænge billeder op over en sofa, tager du sofaens bredde, og hvor højt over sofaen, du vil hænge billederne. Når du har målt bredden og højden, kan du begynde at lægge billedrammerne ud på gulvet inden for dine mål. Sammensæt den kombination af rammer og motiver, som du synes er fin. Et tip er at blande forskellige rammestørrelser. Et andet tip er også at kigge på og lade sig inspirere af, hvordan andre indrettere har gjort, da de sammensatte deres billedvægge. Her finder du en lang række eksempler på fint komponerede billedvægge. Når du har skabt en fin kombination af billeder, tager du et billede med din mobil. Ved hjælp af billedet kan du derefter nemt hænge alle billeder og posters op i henhold til den komposition, du sammensatte på gulvet. Det er lettere, hvis I er to om det. En af jer kan for eksempel stå et stykke fra væggen med billedet af billedkompositionen i hånden. På den måde bliver det let at se, om personen, der hænger billederne op, placerer dem rigtigt.

  Tip til, hvordan du finder passende rammer til dine posters

  Det kan være svært at se for sig, hvilke postermotiver og rammer der passer sammen. Generelt er sorte rammer et sikkert kort. Med en sort ramme får de fleste motiver et klassisk udtryk. Et andet tip er at faktisk se, hvilke farver der er på den pågældende poster, og derefter bruge en ramme, der passer til motivets farver. Et eksempel er naturmotiver med jordtoner, der ofte passer fint til en egeramme. Jordtonen i eg spiller fint sammen med beige toner, som man ofte ser i naturmotiver, for eksempel i en træstamme. Hvis du har valgt en poster, der giver et mere moderne indtryk, såsom modeorienteret fotokunst, kan en ramme i sølv give et kantet og moderne udtryk. Hvis du ønsker at give en poster et mere luksuriøst udtryk, kan en ramme i guld anbefales. Posters med abstrakt kunst gør sig bedst i billedrammer i hvid eller sort. Det samme gælder, hvis du vil matche posters i kraftige eller spraglede farver. I disse tilfælde er det således bedst med rammer i hvid eller sort. Rammerne giver på den måde en neutral støtte til de mere livlige udtryk, som motiverne formidler.