CELEBRATING SUMMER WITH 50% ON ALL POSTERS, USE VOUCHER SUMMER24, GRATIS FRAGT OVER 399 KR

Rammer

Vores rammer er af meget høj kvalitet. Alle billedrammer har ophængningsøskner på både den korte og den lange led og leveres med førsteklasses akrylglas.

Vi tilbyder tre klassiske modeller i træ og tre modeller i aluminium/metal. Trærammerne fås i sort, hvid og ubehandlet eg. Vores metalrammer i aluminium fås i mat sort, sølv og guld. Alle rammer fås i fem forskellige størrelser fra 21x30 til 70x100. Alle rammestørrelser svarer til de tilgængelige størrelser på vores posters. Sammensæt gerne fotorammer i forskellige farver og størrelser for at skabe en mere dynamisk billedvæg.

33 varer

Rammer til plakater – find stilfulde rammer hos Dear Sam

Kombinér vores plakater med rammer i forskellige størrelser for at skabe en mere dynamisk opsætning af dine billeder. En samling af plakater på væggen er en personlig måde at give din stue, soveværelse eller køkken et unikt og individuelt look. Her har vi samlet masser af cool inspiration og tips til, hvordan du skaber den perfekte billedvæg. Vores rammer fås i størrelser fra helt små til meget store - de matcher udvalget af plakat-størrelser perfekt.

Køb rammer i høj kvalitet hos Dear Sam

Alle ramme, du køber hos os, er af høj kvalitet og leveres med førsteklasses akrylglas. Vi tilbyder alt fra trærammer og metalrammer i flere forskellige farver og finish. Vores trærammer har en silkemat finish og fås i hvid, sort og eg. Vi har også metalrammer i mat sort, sølv og guld, som er lavet af aluminium og har en meget stabil konstruktion.

Akrylglasset i vores rammer er beskyttet med plastfilm på forsiden og bagsiden. Dette sikrer dem mod slag og stød under transport og håndtering, så de holder længere og du kan få dem sikkert leveret. Akrylglas giver også vores billedrammer en lavere vægt, hvilket gør det letter at hænge plakaten på væggen, uden at skulle bekymre sig om, hvor længe det mon holder.

Tips til, hvordan du finder de perfekte rammer til plakater

Det kan være svært at bestemme sig for, hvilke plakatmotiver og rammer, man gerne vil have i sit hjem. Det er så mange muligheder! Generelt er sorte eller mørke rammer et sikkert valg. Med en mørkere ramme får de fleste plakater et klassisk, jordnært udtryk. Et andet tip til valg af rammer er at lægge mærke til, hvilke farver du generelt har på dine plakater. Så kan du vælge en ramme, der passer sammen med eller er i flot kontrast til farverne. Et eksempel er naturlige billeder og prints af natur eller dyr, der ofte passer godt sammen med rammer i træ. Den har en dæmpet, rolig farve og træ går godt sammen med de beige toner, der findes i naturlige motiver.

Derfor bør du kombinere Dear Sam plakater og -rammer

Hvis du hænger din nye plakat op i en passende ramme, får det den til at se endnu mere iøjnefaldende ud. Den rette ramme har en fremhævende effekt. Det gør det også meget lettere at hænge dit print uden at skade dine vægge. Det fantastiske udvalg af billedrammer af høj kvalitet her hos Dear Sam betyder, at du nemt kan tilføje et strejf af personlig stil til dine vægge, og have fuld kontrol over, hvordan det skal se ud.

Der er flere grunde til, at du ikke bør hænge plakater direkte på din væg uden en ramme. Men den største fordel er, at en mere ordentlig montering betyder, at du kan holde din plakat i fremragende stand i længere tid. Det har desuden en dekorativ funktion med maksimal effekt, når det gøres rigtigt. Du kan altid se flere tips eller finde inspiration her på siden eller på vores Instashop.

Kunstneriske rammer til plakater

Med plakater, der vises i vores fantastiske rammer, kan du skabe din drømmeindretning og atmosfære. Fra livlige og legende til elegante og moderne bringer rammer enhver plakat til live. Du kan lade din kreativitet få frie tøjler for at opnå det ønskede udseende. At kombinere forskellige designs af rammer med de rette billeder er en kunstform i sig selv.

Skabelsen af en iøjnefaldende opsætning på væggene eller ligefrem en kunstgallerivæg er en fantastisk måde at fremvise din personlige smag på, ved hjælp af kunst eller familiebilleder. Du kan vælge skarpe kontraster eller harmoniske farver, blande og matche design og eksperimentere med forskellige materialer. Du kan også vælge Passepartout, som skaber en margen omkring dit billede - for nogle billeder vil mange mene, at dette forbedrer det samlede indtryk og giver en bedre helhed. Når denne bruges med klassiske rammer, har det en kraftig visuel effekt, der bringer øjet ind til plakaten.

Rammer til tegninger, billeder, plakater og prints i enhver stil

Her hos Dear Sam finder du en stor samling rammer til plakater. Vælg mellem klassiske modeller i ubehandlet eg, træ og metal, forskellige dristige farver og flere størrelser. De kommer alle med ringe på bagsiden for at gøre din indretning ligetil. Oveni det bruger vi også premium akrylglas til den perfekte finish.

Det rigtige valg af rammer til prints kan give en fornemmelse af klasse og kvalitet til enhver plakat-påklædt væg.

  • Enkle muligheder som træ er perfekte til et naturligt, rent udseende og giver et strejf af elegance
  • At vælge en ramme i aluminium er ideelt til det moderne eller industrielle look
  • Blanding af materialer, farver, design og størrelser tilføjer kunstnerisk og drama til dit hjem
  • Når du helst vil fokusere på kunstværket, anbefales rene linjer og neutrale farver
  • Vælg lyse rammer til simpel kunst og mørkere til formel kunst
  • Sort er et dristigt, moderne look, mens hvid er mere afslappet og rolig
  • Match dit valg til eksisterende indretning, så det supplerer eller tilføjer et strejf af kontrast
  • Vælg en farve, der ikke ligner din væg, så er du sikker på, at din plakat skiller sig ud

Køb vores alsidige og tidløse rammer online

Plakater er som ethvert andet kunstværk eller maleri. Fra et æstetisk synspunkt behøver du ikke dække dine vægge med dem, men de er altid gode at have. Vælg placeringen af dine plakater og rammer omhyggeligt, og tilføj ekstra skønhed i hjemmet ved at vælge rammer online fra Dear Sam.

Rammer til fotos, prints og plakater forbedrer den overordnede stil af billederne og føjer til skærmens visuelle appel. De sikrer også, at du ikke behøver at male igen og købe nye plakater, når du flytter hjem eller beslutter at ændre dit rums udseende. Din væg er beskyttet, og dine plakater bibeholder deres høje kvalitet længere, så de altid vil være ligesom ny.
Det er det værd at investere i fremragende rammer for at vise dine plakater. Vis dine yndlingsbilleder, plakater og prints, så alle kan nyde dem. En ramme af høj kvalitet fra Dear Sam kan være hos dig hele livet.

loading
loading
loading
loading
loading