🌼 LIGE NU: 25% RABAT PÅ PLAKATER! 🌼

Gælder til og med 23/4

Plakater

Hos Dear Sam finder du et unikt udvalg af posters af højeste kvalitet. Vores mål er at skabe kunst, der gør en forskel for dig. Her har vi samlet et unikt udvalg af vores plakater og billeder med inspiration fra skandinavisk design. Fra sort/hvid fotokunst til abstrakte penselstrøg. Vi vil gerne have dig til at elske dit hjem og skabe smukke billedvægge. Alle vores posters bliver trykt på eksklusivt miljøcertificeret papir.

1629 varer

Shows 48 af 1629

Posters, billeder og flotte plakater online

Billige posters i højeste kvalitet

I dag er det lettere end nogensinde at købe billige posters online. Kvaliteten af Dear Sams posters kan sammenlignes med betydeligt dyrere kunst, der traditionelt er blevet solgt i eksklusive butikker på den fine gade. Fra starten har Dear Sam haft som mål at tilbyde billige posters uden at gå på kompromis med hverken produktkvalitet eller kunstnerisk højde i vores motiver. Dear Sam tilbyder kunst i høj kvalitet i posterformat til virkelig gode priser. For at opnå dette har vi opbygget vores sortiment af posters med hovedsageligt egenproduceret kunst. Med kunst skabt af os selv kan vi altid garantere et højt kunstnerisk niveau, samtidig med at vi nøje følger alt fra klassisk kunst til de nyeste kunstneriske tendenser. I denne bestræbelse har vi også arbejdet meget på at finde de absolut bedste digitale offsetmaskiner til at trykke vores posters. Vores posters bliver trykt på et aldersbestandigt 240 grams papir i højeste kvalitet. Papiret har en mat overfladefinish for at give vores posters et fantastisk og tidløst udtryk. Vi trykker selvfølgelig vores posters i nogle af Europas mest moderne trykpresser for altid at levere et førsteklasses resultat. Med andre ord gør Dear Sam fin kunst tilgængelig for alle.

Købe posters online – hvordan fungerer det?

Posters online hos Dear Sam. Vi hos Dear Sam synes, det skal være nemt og inspirerende at købe flotte posters online. Mange spekulerer på, hvordan det fungerer at tilbyde billige posters i høj kvalitet online. Dear Sam blev startet af e-handelsveteraner med en stor interesse for kunst. Vi skaber en stor del af vores plakater internt. Desuden har vi alle vores motiver på lager og har oprettet specialdesignede kartoner til sikker og hurtig transport af vores billeder, rammer og posters direkte til vores kunder. For at opnå denne enestående kundeservice har vi opbygget et internationalt logistiknetværk i tæt samarbejde med en række af de mest velrenommerede transportfirmaer på markedet.
Vores mål er at kunne tilbyde flotte posters i god kvalitet og presse leveringstiden og prisen uden at gå på kompromis med kvaliteten. Ved at dele vores posters op i kategorier og temaer ønsker vi at gøre det let for dig at finde den rigtige. Vi har posters, der passer til køkkenet, stuen, børneværelset, eller hvorfor ikke hænge et billede i gangen? Vi tilbyder forskellige rammer, som du kan finde og vælge til din poster på produktsiden. Vi har tilføjet denne funktion, så du nemt kan matche din valgte poster med den rigtige ramme allerede fra starten.

Plakater med inspiration fra skandinavisk design

Hos Dear Sam finder du et stort udvalg af plakater og rammer, der er inspireret af skandinavisk design. Malerier og plakater med udgangspunkt i skandinavisk design udstråler enkle former med et ukompliceret og stilrent design. Når man laver en plakat med et design, der er inspireret af skandinavisk og nordisk design, baseres det ofte på de former, farver og mønstre, der findes i Skandinaviens storslåede natur. Detaljer fra træer og planter findes således ofte i skandinavisk kunst og design. Samspillet mellem lyset og naturens former og mønstre spiller også en fremtrædende rolle i skandinavisk kunst. Når Dear Sams kunstnere og skabere laver plakater, har samspillet mellem lys og form stor betydning for det endelige resultat.

Kendte skandinaviske designere

Der findes flere berømte forgrundsfigurer, som tidligt banede vejen for skandinavisk design. Blandt disse er den svenske møbeldesigner Bruno Mathsson og de to danske designere Arne Jacobsen og Hans Jørgen Wegner, der med deres funktionelle og stilrene design har skabt adskillige designklassikere. Y-stolen/the Wishbone Chair, der er designet af Hans Wegner, er et eksempel på et klassisk design. Plakaten the Wishbone Chair Poster er en hyldest til og fortolkning af den klassiske Y-stol. Orrefors glasværk bør også nævnes som skaberen af ikonisk skandinavisk design.

Plakater med demokratisk design

Ligesom den ikoniske møbelvirksomhed IKEA, der har sit udgangspunkt i skandinavisk design, skaber Dear Sam demokratisk design. Dear Sam bestræber sig på at skabe plakater med høj kvalitet og højt kunstnerisk niveau til en lav pris. Ganske enkelt plakater, der er i overensstemmelse med princippet om demokratisk design.

Plakater i den skandinavisk farveskala.

Den nedtonede skandinaviske farveskala er normalt baseret på en hvid base med detaljer i beige, brun og sort. Hvis du ønsker at fremhæve din skandinaviske stil, er plakater i beige det perfekte valg til din billedvæg.
Lyst træ, bark og bladfarver forstærker og højner den skandinaviske stil. Et godt tip til et stilfuldt skandinavisk interiør er at vælge en lys egeramme til dine plakater. Et andet tip til en perfekt skandinavisk stil er at hænge plakater med sorte detaljer op på en væg med en mat beige eller grå farve. Farven greige, som består af beige og grå og er en ny trendy farve inden for skandinavisk interiør. Plakaten Tie The Knot No 1 er et godt eksempel på en plakat med en greige farve.

Plakater med planter og natur.

Naturen spiller som bekendt en vigtig rolle i skandinavisk design. Planter er et vigtigt element i det skandinaviske hjem. Såfremt du ikke ønsker eller kan have planter, er plakater og malerier med plantemotiver den perfekte måde, hvorpå du kan skabe et hyggeligt skandinavisk interiør.

Giv dit hjem nyt liv med personlige posters

Hos Dear Sam finder du posters, der er skabt til både vandret/liggende og lodret/stående ophængning. Simpelthen for let at kunne passe ind i forskellige rum, indretninger og placeringer. Vi har posters i forskellige størrelser, kategorier og stilarter. Det er nemt at sortere og søge efter netop din yndlingsposter via søgefeltet øverst på siden. Du kan også nemt bruge vores søgefilter, når du først har sorteret efter en særlig kategori, for eksempel abstrakte motiver. Vores billeder/rammer fås i størrelserne 21x30, 30x40, 40x50, 50x70 og 70x100. Det er oftest fint at kombinere flere forskellige rammestørrelser for at skabe en fin væg med billeder. Hvis du har et yndlingsmotiv, kan du med fordel vælge en stor poster og placere andre billeder omkring den i en kollage. På denne måde bliver din billedvæg personlig med en dynamik, hvor flere mindre billeder omgiver din yndlingsposter. Visse motiver passer særligt godt til en passepartout. En passepartout er et stykke tynd karton, der placeres mellem posteren og billedrammens akrylglasplade. En passepartout gør posteren endnu flottere ved at øge fokus på den. Nogle af vores plancher har en såkaldt "indbygget" passepartout. Uanset hvad kan alle vores tryk sagtens rammes ind med eller uden en rigtig passepartout. Du er velkommen til at gennemse vores Shop Instagram for at se eksempler på unikke og personlige billedvægge. Måske finder du en favoritkombination til netop din stue? For at sikre en hurtig og sikker levering sendes alle vores plakater og rammer i skræddersyet emballage beregnet til posters med ramme.