CELEBRATING SUMMER WITH 50% ON ALL POSTERS, USE VOUCHER SUMMER24, GRATIS FRAGT OVER 399 KR

Plakater

Hos Dear Sam finder du et unikt udvalg af posters af højeste kvalitet. Vores mål er at skabe kunst, der gør en forskel for dig.

Her har vi samlet et unikt udvalg af vores plakater og billeder med inspiration fra skandinavisk design. Fra sort/hvid fotokunst til abstrakte penselstrøg. Vi vil gerne have dig til at elske dit hjem og skabe smukke billedvægge. Alle vores posters bliver trykt på eksklusivt miljøcertificeret papir.

1821 varer

Shows 48 af 1821

Plakater i topkvalitet fra Dear Sam

I dag er det lettere at købe imponerende plakater til dit hjem online end nogensinde før. Her hos Dear Sam går vi op i at få dine plakat-ønsker til at gå i opfyldelse. Plakater kan sammenlignes med kunstværker, der nu kan bringes direkte ind i ethvert værelse i dit hjem. Dear Sam har siden vores begyndelse tilstræbt at tilbyde et fuldendt udvalg af plakater uden at gå på kompromis med kvalitet eller kunstnerisk talent i vores designs.

Vores plakater trykkes på aldersbestandigt 240 g / m2 papir i højeste kvalitet. Papiret har en mat overflade, hvilket giver vores plakater et look, der ældes fantastisk godt. Derudover producerer vi vores plakater i nogle af Europas mest moderne maskiner for at sikre, at vi altid leverer førsteklasses resultater. En af vores missioner vil altid være at stille kunst til rådighed for alle.

Historien bag vores plakater

Vi har gjort det til en nem og inspirerende rejse at købe plakater online hos Dear Sam. Her synes vi, at køb af prints burde være en strømlinet og inspirerende proces. Dear Sam blev i sin tid startet af e-handelsveteraner med stor interesse for kunst. Derfor er mange af vores plakater eksklusive til vores side, hvor vi selv har skaffet dem. Desuden lagerfører vi alle vores designs og har skabt specialdesignet emballage til sikker og hurtig transport af vores vægkunst, rammer og plakater direkte til vores kunder. For at opnå den bedst mulige kundeservice har vi opbygget et internationalt logistiknetværk i tæt samarbejde med en række forskellige transportvirksomheder på markedet. Så kan vi sikkert og hurtigt fragte dit køb til dig, uden problemer.

Den rette plakat til ethvert behov

Vores mål er altid at kunne tilbyde et optimalt udvalg af flotte plakater og prints, med hurtige leveringstider og overkommelige priser - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores udvalg af plakater er opdelt i kategorier og temaer, fordi vi ønsker at gøre det let at finde plakaten, der er perfekt til dig. Og hvis du kan finde plakaten online, er der ikke et øje tørt!

Vi har plakater, der passer til brug i køkkenet, stuen, et barns soveværelse, eller hvorfor ikke i gangen eller ved trappen? Vi tilbyder forskellige rammer, som du kan finde og vælge til dine plakater direkte på siden også. Vi har oprettet denne mulighed, så du nemt kan matche dine valgte plakater med den perfekte ramme lige fra starten!

Giv nyt liv til dit hjem med personlige plakater

Hos Dear Sam finder du plakater som er perfekt til at blive hængt i både vandret, altså liggende, samt lodret retning - også kendt som portræt. Plakater har alt hvad du behøver, for nemt at supplere forskellige rum, indretningsstil og arrangementer. Vi har plakater i forskellige størrelser, kategorier og stilarter. Det er let at sortere og søge efter dine yndlingsplakater via søgefeltet øverst på siden. Du kan også nemt bruge vores filtre, når du har sorteret efter kategori, for eksempel abstrakte designs. Så er det nemmere at finde de plakater, der lever op til dine krav.
Vores prints og dertilhørende rammer fås i disse størrelser:

  • 21x30 cm.
  • 30x40 cm.
  • 40x50 cm.
  • 50x70 cm.
  • 70x100 cm.

Få mest muligt ud af dine plakater

Det er normalt en god ide at kombinere flere forskellige størrelser af plakater for at skabe en flot billedvæg. Hvis du har en yndlingsfarve, kan du for eksempel vælge flere store plakater der passer til samme tema, og placere dem på forskellige vægge i samme rum. Du kan også placere flere små prints tæt på hinanden, så det ligner en samling som på et galleri. På denne måde kan du tilpasse din billedvæg med et dynamisk udseende, hvor flere mindre billeder omgiver dine yndlingsplakater.

Uanset hvad er alle vores prints perfekte til brug i hjemmet, med eller uden rammer og andet tilvalg. Du er velkommen til at gennemse vores Instashop for at se eksempler på unikke måder, hvorpå du kan indrette dit hjem med brug af en plakat, eller måske flere. Måske finder du en favorit kombination til din egen stue? For at sikre hurtig levering sender vi alle plakater og rammer i tilpasset emballage, der hver især er produceret til de mange forskellige behov, du kan have som køber.

Tips til at udvælge Dear Sam plakater online

Først skal du se på det rum, du ønsker at indrette, og tænke over den stemning, du vil skabe der med plakater. Er det det moderne eller traditionelle, farverige eller sort / hvide, du leder efter? Ønsker du en minimalistisk stil med "less is more", måske noget der minder om Picasso eller er du mere hen i retning af Matisses stregkunstplakater? Eller foretrækker du det modsatte, en "mere vil have mere" stil? Når du besøger os online, opdager du Dear Sams omhyggeligt tilpassede udvalg af motiver, der kan skabe et stilfuldt rum, der afspejler dig og din personlige smag.

Før du vælger din nye plakat fra vores samling, skal du overveje, hvor de skal hænge. Vil du have et stort print, flere mindre plakater eller en kombination af disse? En måde at tjekke slutresultatet på er først at tage et billede af den tomme mur. Download herefter billederne af de online plakater, du er interesseret i, og prøv dig frem på din computer for at finde det nøjagtige udseende, du ønsker, ved at indsætte billederne i forskellige billedredigeringsværktøjer.

Tænk altid over helhedsindtrykket

Den rigtige ramme kan få din valgte plakat til at skille sig ud! Den med den rigtige plakat er det vigtigste altid farverne og motivet, og hvordan dette spiller ind med resten af din indretning. Det kan også være, at du er blevet helt forelsket i ét særligt motiv, billede, fotografi eller andet, som findes som print hos os. Du tænker, at du bare må have det på væggen. Men overvej grundigt, hvorhenne det skal hænges, og om det virkelig passer ind i hjemmet på lang sigt. Du kan tit få plakaten til at passe bedre ind ved at gøre brug af den rigtige ramme.

Husk at skabe et kunstværk er et sjovt projekt, og vi er her hos Dear Sam for at hjælpe med at finde den stil, du har brug for, til en pris, du er tilfreds med.

loading
loading
loading
loading
loading