🌼 LIGE NU: 25% RABAT PÅ PLAKATER! 🌼

Gælder til og med 23/4

Børneplakater

Find en perfekt plakat til børneværelset hos os på Dear Sam. Vi har et stort udvalg af illustrationer, dyreplakater og tekstbilleder til børn. Vores børneplakater er skabt til at bidrage med farve og glæde til dit barns værelse. Nogle plakater har også et lærerigt formål, hvor et bogstav kombineres med et dyr, der starter med det bogstav. Vælg mellem plakater i akvarel, sort/hvide fotos med søde dyr og verdenskort til børn. Vi er stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af børneplakater med unikke dyr, så dit barn kan vælge deres yndlingsdyr som billede i sit værelse.

95 varer

Shows 48 af 95

Posters til børn

Vores posters til børn består af sjove og søde motiver. Vi har satset på at skabe en varieret kollektion af posters med alt fra søde illustrationer, lærerige billeder til vidunderlig fotokunst. Posters er nok den nemme del, når man indretter et børneværelse, da de løfter rummet og virkelig bidrager til den legende stemning i en indretning.

Posters til børneværelser

Indretning af børneværelset er et sjovt, men svært projekt. Posters tilføjer den der ekstra følelse og legende udtryk, som et børneværelse har brug for. Bland mellem lærerige billeder, bogstager, illustrationer eller fotos af dyr for at skabe et levende rum.