GET 2 POSTERS, PAY FOR JUST ONE + GRATIS FRAGT OVER 399 KR

Børneplakater

Find en perfekt plakat til børneværelset hos os på Dear Sam. Vi har et stort udvalg af illustrationer, dyreplakater og tekstbilleder til børn.

Vores børneplakater er skabt til at bidrage med farve og glæde til dit barns værelse. Nogle plakater har også et lærerigt formål, hvor et bogstav kombineres med et dyr, der starter med det bogstav. Vælg mellem plakater i akvarel, sort/hvide fotos med søde dyr og verdenskort til børn. Vi er stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af børneplakater med unikke dyr, så dit barn kan vælge deres yndlingsdyr som billede i sit værelse.

105 varer

Shows 48 af 105

Gå på opdagelse i en verden af plakater til børn hos Dear Sam

Kreative og charmerende - prints og plakater til børn handler om at have det sjovt. Her hos Dear Sam gøres legende og lærerige illustrationer og billeder til vidunderlig vægkunst på ethvert barns værelse. Lad din fantasi få frit løb, og skab et hyggeligt værelse fyldt med elementer af fantasi. Børn elsker eventyr, og soveværelsesplakater er fremragende til at tilføje et inspirerende tema.

Vi har her lavet en spændende samling af børneplakater til alle aldersgrupper. Du finder dæmpede farver til babyens første værelse, samt mere levende designs eller sej sort/hvid fotokunst. Udover at tilføje lidt ekstra farve og glæde til værelset har mange af vores børns plakater et pædagogisk tema.

Der er plakater med alfabetet, tal, dyrenavne og endda verdenskort. Børnene vil derfor ikke bare have noget flot at se på, men de kan også lære noget samtidig. Vælg motiver og designs, der appellerer til dig, eller som passer sammen med den eksisterende indretning. Alle vores prints kommer i forskellige størrelser og kan kombineres med matchende billedrammer.

Børneplakater i høj kvalitet, der inspirerer

Her hos Dear Sam ved vi, at børn aldrig er for små til at være omgivet af smukke designs. Små kunstelskere kan blive til livslange fans. Vores unikke og sjove børneplakater er alle skabt med dette udgangspunkt.

Børneplakater og -prints kan transformere ethvert rum og skabe en afslappende og personlig atmosfære. Når du skifter fra babyens første værelse til et rum for børn med vokseværk, finder du her plakater, der passer til ændringerne i tema og alder.

Måske vil du have elegante, grafiske designs eller dit barns farverige initialer? Der er noget for ethvert barn, fra søde dyrebilleder til detaljerede illustrationer, som man kan blive forgabt i. Der er også en hel række plakater med tekst med humoristiske citater, der kan inspirere dem til at gøre deres bedste hver dag. Du er kun begrænset af pladsen på dine vægge og din egen fantasi.

Lærerige miljøer med plakater til store børn - find børneplakat til de ældre

En plakat til børn er en af de bedste typer dekoration til væggen, der vækker barnets sind til live. De kan hurtigt finde mening i bestemte billeder og bruge deres fantasi. Du kan bruge børns plakater som en positiv indflydelse, der uddanner og gør deres værelse muntert og behageligt på samme tid.

Du kan opdatere plakaterne på væggen, efterhånden som børnene vokser sig større, hvilket gør det ekstra sjovt at finde prints, der matcher deres personlighed og smag. Du har muligvis en spirende dyrlæge eller den næste store sanger i hjemmet! En plakat til børn i retro designs, moderne farver eller andre abstrakte motiver kan være sjove tilføjelser til børneværelset.

Tips til at vælge perfekte plakater til legerummet

At dekorere dit barns soveværelse eller legerum er et stort projekt. Før du vælger tilbehør og kunstværker, skal du kende det overordnede tema og farvepalet. Uanset om du kun vil have én stor børneplakat eller en samling af matchende prints på væggen, har vi nogle ideer til hjælp:

  • Vælg plakater, der passer til alderen - jo yngre barnet er, jo enklere bør motiverne være
  • Små børn elsker alt levende og farvestrålende, for det stimulerer deres sanser
  • Når du vælger plakater til småbørn, skal du overveje deres interesser
  • En lille række af billeder i samme tema, enten farve eller motiv, er en fantastisk tilføjelse til ethvert børneværelse
  • Vægge med plakater i forskellige designs og størrelser er perfekte, når barnet bliver lidt ældre
  • Kombiner frit dine børns plakater med vores smukke Dear Sam rammer for at fremhæve dem endnu mere

Du kan finde flere hjælpsomme tips og tricks til indretning af legerum og børneværelser til de yngre medlemmer af familien i vores Instashop.

Hyggelige og søde plakater - babyer og børn

Det er aldrig for tidligt at introducere babyer til kunst, og vores smukke børneplakater er perfekte til den søde, lille ny. De sprælske designs, levende farver og venlige motiver udstråler en atmosfære, der er perfekt til barnets omgivelser. Dear Sams børn- og babyplakater er alle nøje udvalgt for deres positive indflydelse og evne til at forstærke et kreativt miljø.

En fabelagtig og sjov måde at stimulere barnets sanser på, kan gøres med vores fængende dyreplakater. Gennemse udvalget og se selv, hvor søde, hyggelige og humoristiske de kan være. De får garanteret babyen og alle andre, der ser dem, til at smile. Hvis du vil gøre endnu mere for at skabe en hjertevarmende stemning, kan du oprette en lille gallerivæg til barnet og tilføje flere dyreplakater hvert år, efterhånden som de vokser.

Sjove, lærerige plakater til børneværelset

En plakat til børn er en kreativ måde at dekorere ethvert værelse på. De tilføjer en lys, frisk note af sjov og barnlighed til omgivelserne, og billeder med et lærerigt motiv er særligt nyttige. At købe og udskifte plakater til børn er både overkommeligt og let, så kunstværket også kan få lov at vokse op sammen med de små. Det er en ideel måde at introducere nye emner på, holde dem interesserede og inspirere dem hver dag.

Hos Dear Sam er vi lidenskabelige, når det kommer til plakater til børn og tilbyder derfor et fantastisk udvalg. Du kan selv blande uddannelse og underholdning, leg og sjov. At hænge et verdenskort med bynavne eller lokale dyr er en fantastisk måde at introducere dit barn til naturen og verden omkring dem. Sjove, pædagogiske børneplakater er perfekte i enhver del af dit hjem, og fremmer læring!

Prints og plakater til børn fra Dear Sam

Gennemse hele vores komplette sortiment, hvor du finder smukke, sjove eller rolige designs til dine børns værelser. En plakat til børn fra os er opløftende, dekorative og lærerige. Du vil ikke kun elske dem, men de vil også gavne barnet på mange måder. Plakater og børn er nemlig en god kombination, hvor de bliver stimuleret og lærer noget samtidig med, at de har det sjovt.

Når du er færdig med at vælge din plakat til børn, skal du huske, at de også kan være gode gaver til nyfødte, som dåbsgave eller til børnefødselsdage. Du kan også bestille vores plakater i store mængder til for eksempel vuggestuer, børnehaver, skoler eller andre institutioner.

loading
loading
loading
loading
loading