🌼 LIGE NU: 25% RABAT PÅ PLAKATER! 🌼

Gælder til og med 23/4

Køkkenplakater

Få kulinarisk inspiration med en plakat til køkkenet. Her finder du blandt andet plakater med grøntsager, frugt og kaffe, både som fotokunst og illustrationer. Kombiner med et passende tekstbillede, så bliver køkkenet dit nye yndlingsrum.

56 varer

Shows 48 af 56

Køkkenbilleder

At indrette med billeder i køkkenet bliver mere og mere populært – køkkenet er trods alt et rum, hvor man tilbringer mange af sine vågne timer. Defor bør man naturligvis indrette det med flotte plakater, eller hvorfor ikke sætte en hel billedvæg op? Plakater med grøntsager, frugt og kaffe er særligt velegnede som billeder i køkkenet. Hos os hos Dear Sam finder du et stort udvalg af smukke plakater til køkkenet: fotokunst i både farve og sort/hvid, unikke akvarelmotiver og stilfulde tekstbilleder – så du kan finde en plakat, der passer til dig og dit køkken.

Stilfulde plakater til køkkenet

Gør madlavningen sjovere med vores flotte plakater til køkkenet. Det bliver helt sikkert sjovere at opholde sig i køkkenet, når du er omgivet af smuk kunst. Køkkenet skal ikke være et rum, hvor man kun laver mad. Det skal være et rum, hvor man har lyst til at opholde sig, være sammen, snakke og grine. Gør dit køkken mere hjemligt med vores unikke plakater til køkkenet.

Lad dig inspirere af vores køkkenbilleder

Føler du, at dit køkken er simpelt og kedeligt? Giv det liv ved hjælp af vores farverige plakater til køkkenet. Vælg mellem frugt, grøntsager, urter, fisk og kort over vindistrikter. Find en plakat, der passer perfekt til netop dit køkken, og mærk, hvordan madlavningen pludselig bliver meget sjovere.