CELEBRATING SUMMER WITH 50% ON ALL POSTERS, USE VOUCHER SUMMER24, GRATIS FRAGT OVER 399 KR

Køkkenplakater

Få kulinarisk inspiration med en plakat til køkkenet. Her finder du blandt andet plakater med grøntsager, frugt og kaffe, både som fotokunst og illustrationer. Kombiner med et passende tekstbillede, så bliver køkkenet dit nye yndlingsrum.

58 varer

Shows 48 af 58

Skab et indbydende rum med vores køkkenplakater

Køkkenet er et samlingspunkt i ethvert hjem, og køkkenplakater kan gøre det endnu mere indbydende og hyggeligt at være i. Når alt kommer til alt, er dette et sted, hvor familie og venner samles for at bruge tid på at tale, snacke og slappe af. Det er meget mere end bare det rum, hvor du laver mad og tager opvasken efter middagen er overstået. Hvis du har plads til det, så kan fabelagtige køkkenplakater på væggene invitere dig til at blive hængende, samtidig med at de kan inspirere dig.

Hvis du også bruger dit køkken til at spise i, og er det der, du opholder dig, når du har gæster på besøg, er det et endnu vigtigere sted at gøre hyggeligt. Køkkenets plakater er den oplagte måde at skabe en indbydende atmosfære på. Alle vil kunne føle kærligheden i dit hjem og køkken, hvis du bruger vores køkkenplakater rigtigt, for eksempel med en harmonisk blanding af smukke billeder, der skildrer kaffe eller en hyggelig café. På den måde kan du selv styre, hvilken atmosfære du ønsker i køkkenet.

Om at vælge de perfekte prints til køkkenet

Hvilke køkkenplakater, der passer bedst til dig, afhænger selvfølgelig af dine interesser og den type atmosfære, du gerne vil skabe i dit hjem. For eksempel kan du vælge at hænge køkkenplakater der viser din yndlingsmad, frugter og urter eller måske endda et kort over vinregioner i Frankrig, Italien eller et helt tredje sted. Plakater med tekst, er med sine inspirerende og motiverende citater, også populære valg til brug i køkkenet. Husk også, at du kan finde adskillige plakatrammer i forskellige farver og størrelser, som kan hjælpe med at fuldende din indretning.

Køkkenplakat - retro, vintage eller moderne

Her hos Dear Sam kan du gennemse et stort og varieret udvalg af dejlige motiver og designs, som alle er udvalgt specielt til brug i køkkenet. Afhængig af din personlige smag kan du vælge flere forskellige slags vintage køkkenplakater, retro køkkenplakater, farverige illustrationer eller andre hyggelige scener fra livets gang. Der er blandt andet fotokunst i sort/hvid hvilket giver en retro følelse, flere elegante illustrationer, samt køkkenguide-plakater med nyttige madlavningstips og opskrifter. Så kan du altid lade dig inspirere.

Plakater til køkken alrum

Du kan altid finde spændende udvalg af plakater til køkkenet, og køkken alrum. Når du vælger vægkunst til køkken alrum, kan du slå dig løs og være kreativ, fordi der ofte er meget mere plads. Derfor kan du skabe en hel galleri-væg, hvis du har lyst.

Selv dem, der ikke ofte laver mad eller bruger meget tid i køkkenet, kan nyde godt af en ny køkkenplakat. De forfriskende kunsttryk her hos Dear Sam giver dig noget at kigge på, og lader dig bruge mere tid på at slappe af, når du for eksempel nyder din kop kaffe. Flere plakater kan endda inspirere dig til at prøve nogle nye opskrifter! Mulighederne er uendelige.

Tips til indretning med dine nye plakater

Hvis du ikke har en klar idé om, hvordan du skal bruge køkkenets plakater, har vi samlet nogle ideer til inspiration:

  • Vælg køkkenplakater, der enten harmoniserer med eller er i kontrast med eksisterende farveskemaer i køkkenet
  • Hvis du hænger dit valgte print lige over bordet, giver det et fokuspunkt i rummet
  • Du kan placere plakaten på væggen nær din vask, så du kombinerer dagligt arbejde med en smuk udsigt - så bliver det mindre kedeligt
  • Prints med opskrifter eller citater er særligt inspirerende, hvis du har et direkte udsyn til dem
  • Tilføj køkkenplakater i rum, der ikke er optaget af overskabe for et stilfuldt og sofistikeret look
  • Tilføj mindre prints mellem de øverste og nedre skabe, eller indret med plakater på dine åbne hylder

Afhængigt af din smag kan du dekorere på en minimalistisk måde med en enkelt, antik køkkenplakat eller du kan designe en hel kunstnerisk væg fyldt med billeder og plakater. Dear Sam plakater fås i mange forskellige størrelser, så din kreativitet kan få frit løb. Du kan også finde mange flere ideer og forslag til ophængning af dine køkkenplakater i vores Instashop.

Dear Sam - en lille FAQ om køkkenplakater

Hvad menes der præcist med en køkkenplakat?

Vores plakater til køkkenet kan være mange forskellige ting, for eksempel fotokunst og plakater med tekst, der viser kulinariske emner. Billederne inkluderer mad og drikke, planter og urter eller inspirerende citater og hyggelige scener. De supplerer køkkenet, får dig til at føle dig godt tilpas og lokker dig til at blive længere. De gør, at den tid du bruger i køkkenet, bliver mere æstetisk.

Er køkken prints egnet til ethvert køkken?

Hvis du har lidt ekstra vægplads i dit køkken, er plakater det perfekte valg. Du finder noget til enhver smag og indretningsstil. Hvis du kan lide at bruge tid i dit køkken på at snakke eller skabe kulinariske lækkerier, vil plakater her fra Dear Sam skabe et varmt og indbydende miljø.

Kan køkkenplakater bruges andre steder i boligen?

Selvfølgelig behøver vores designs ikke nødvendigvis at blive hængt i køkkenet. De kan alle se lige så fabelagtige ud i andre rum, hvis de passer til det tema, du har valgt. Måske brænder du for emnet kaffe eller havearbejde? Hvis det er tilfældet, hvorfor så ikke også gøre brug af disse plakater til at afspejle din interesse med fotokunst i din stue eller på dit kontor?

Er Dear Sam køkkenplakater fugtafvisende?

Alle vores plakater er trykt på papir af høj kvalitet og med en mat finish. Du behøver dog ikke bekymre dig om skader fra vand eller damp. Du kan nemlig snildt kombinere dit valg af køkkenplakater med vores smukke billedrammer, der giver ekstra beskyttelse med et lag af glas.

Hvordan vælger jeg en ramme til mit køkkenprint?

Hvis du gerne vil have en flot ramme til dit billede, kan det blive endnu mere iøjnefaldende. Der er både moderne og retro valgmuligheder, alle lavet af en række forskellige materialer her hos Dear Sam. Du kan frit vælge den stil, der supplerer din plakats design bedst, eller måske noget med mere kontrast, hvis du føler dig rebelsk.

loading
loading
loading
loading
loading